2810 242 279 info@enolo.gr

Ανακαλύψτε τις κρυμμένες αιτίες των ασθενειών σας

image_pdfimage_print

Πολλοί άνθρωποι νοιώθουν άρρωστοι σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής τους, χωρίς ενέργεια ,χωρίς να νοιώθουν χαρά ,να πονούν πότε σε ένα σημείο ,πότε σε άλλο και να πηγαίνουν από τον ένα γιατρό στον άλλο, να κάνουν συνεχώς εξετάσεις χωρίς να τους βρίσκουν τίποτα.Όμως ούτε λένε ψέμματα ,ούτε είναι η ιδέα τους είναι πραγματικά άρρωστοι .Η αιτία βρίσκεται στο ενεργειακό επίπεδο γιαυτό δεν μπορεί να διαγνωστεί με τις εξετάσεις της κλασσικής ιατρικής. Μόνο με το βιοσυντονιστικό μηχάνημα της κβαντικής φυσικής που διαθέτει το ολιστικό κέντρο υγείας “Εν Όλω” μπορεί να βρεθεί η κρυμμένη αιτία!!

Στην εποχή μας ζούμε σε περιβάλλον  υπεραφθονίας, με μεγάλο όμως τίμημα στην υγεία μας.

live-in-abundance

Ζούμε σε ένα μολυσμένο περιβάλλον  και καθημερινά αυξάνεται η κατανάλωση των επεξεργασμένων τροφίμων και των χημικών ουσιών.  Έτσι λοιπόν, όσο περισσότερο “απολαμβάνουμε” όλα τα καταναλωτικά αγαθά, τόσο υψηλότερο είναι το τίμημα που θα πληρώσουμε με την ίδια την υγεία μας.

 

 

 

Όταν το ποτήρι ξεχειλίσει από τα δηλητήρια!

full-cup

Η ανθρώπινη υγεία επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο άνθρωπος έρχεται αδιάκοπα σε επαφή με χημικά πρόσθετα στα τρόφιμα και στα ποτά, με τοξίνες από το περιβάλλον, με ακτινοβολία, φάρμακα και εντομοκτόνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι, λόγω της συσσώρευσης αυτών των τοξικών παραγόντων,  παρουσιάζουν αρχικά αντιδράσεις υπερευαισθησίας και χρόνια κόπωσης, οι οποίες μεταγενέστερα εξελίσσονται σε σοβαρές σωματικές βλάβες. Ο δημιουργός έχει δώσει στο σώμα μας την ικανότητα της αυτοίασης για να μειώνει τις αρνητικές επιδράσεις που δέχεται  σε μεγάλο βαθμό, όμως όταν “το ποτήρι ξεχειλίσει” ,’όπως συμβαίνει σήμερα,τότε ο οργανισμός μας χάνει την ικανότητα αυτή και αρρωσταίνει.

 

ΒιοσυντονισμόςΤότε την λύση δίνει ο βιοσυντονισμός εφαρμόζοντας τις εξελίξεις της Κβαντομηχανικής και της Βιοφυσικής η οποία βασίζεται στο ότι η ύλη γύρω μας είναι μια τεράστια ποσότητα συγκεντρωμένης-συμπικνωμένης  ενέργειας. Αυτή η ενέργεια εκπέμπεται από κάθε ουσία, κάθε κύτταρο, κάθε μέρος του σώματος μας, κάθε ιό, βακτήριο ή ακόμα και από την γύρη των λουλουδιών και έχει ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος ή μια συγκεκριμένη και χαρακτηριστική συχνότητα.

 

Υγιής επικοινωνία κυττάρων

cells-communicate

Ο οργανισμός μας λειτουργεί μόνο αν τα κύτταρά μας επικοινωνούν και ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους. Είναι αποδεδειγμένο ότι τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους  με την ταχύτητα του φωτός και οι πληροφορίες μεταδίδονται μέσω ειδικών συχνοτήτων. Σε ένα υγιές σώμα οι πληροφορίες ρέουν ομαλά , έτσι ώστε κάθε κύτταρο και μέρος του σώματος να καταφέρνει να εκπληρώνει την αποστολή του.

 

 

Τοξικές παρεμβολές

communication-between-cells

Οι τοξικές διατροφικές και περιβαλλοντικές ουσίες  παρεμποδίζουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων με αποτέλεσμα να είναι  η αιτία των διάφορων ασθενειών.Επιβλαβείς ουσίες όπως οι ακτινοβολίες,  οι τοξίνες, ιοί, βακτήρια κ.τ.λ παρεμποδίζουν την ενδοκυτταρική επικοινωνία λόγω παρεμβολών διαφορετικών συχνοτήτων. Αυτές οι παρεμβολές παρεμποδίζουν την φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορες μορφές ανεξήγητων διαταραχών  οι οποίες θα δημιουργήσουν ασθένειες

.

Αποκατάσταση της επικοινωνίας

body-process-jpg-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b9%cf%83%ce%bf%cf%81

Με το μηχάνημα του  βιοσυντονισμού που διαθέτει το κέντρο ολιστικής υγείας “Εν Όλω” σκανάρεται όλο το σώμα  ανώδυνα και  ακίνδυνα προκειμένου να εντοπίση τις παθολογικές συχνότητες  που προκαλούν την ασθένεια( π.χ. παθογόνους μικροοργανισμούς, οδοντιατρικά υλικά, αλλεργιογόνα, αχτινοβολίες κτλ).Όταν εντοπιστεί η αιτία της ασθένειας στέλνεται θεραπευτική συχνότητα ώστε να εξαλειφθεί το αίτιο και να φύγει η βλαβερή συχνότητα που δεν αφήνει τα κύτταρα να επικοινωνίσουν μεταξύ τους

 

 

Κατά την διάρκεια της βιοσυντονιστικής  θεραπείας, οι βλαβερές ουσίες απελευθερώνονται και αποβάλλονται, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ξανά το σύστημα αυτοϊασης του οργανισμού μας.

h-dynalh-thw-aytoiashw%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b7

Γράφει η Τυλλιανάκη Δήμητρα Ομοιοπαθητικός-Βιοσυντονίστρια

 

No Comments