2810 242 279 info@enolo.gr

Σας ικετεύω ελάτε σε μένα για ΠΡΟΛΗΨΗ,  όταν είστε υγιείς όχι λίγο πριν το θάνατο!

image_pdfimage_print

          Σας ικετεύω ελάτε σε μένα για ΠΡΟΛΗΨΗ  όταν είστε υγιείς,

      όχι λίγο πριν το θάνατο!

Σας γράφω μέσα από την καρδιά μου με αφορμή μια τηλεφωνική κλίση, που έγινε στο Ολιστικό Κέντρο Υγείας

«Εν Όλω», όπου είμαι σύμβουλος υγείας, μια Τετάρτη του Ιουλίου 2023 στις 11:30 το βράδυ.Την επομένη το πρωί, η γραμματέας του Κέντρου είδε την αναπάντητη κλήση, πήρε το τηλέφωνο αυτό και ρώτησε τι ήθελαν.

Μία λυπημένη γυναικεία φωνή είπε:«Τώρα πια πέθανε»

Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό.

Δεκάδες άνθρωποι απελπισμένοι με χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, ανοσοθεραπείες, όταν πια η κλασική ιατρική δεν δίνει καμία ελπίδα, ψάχνουν εμένα. Στέκεται μπροστά μου όλη η οικογένεια και με παρακαλεί να κάνω το θαύμα. Η καρδιά μου ματώνει, βλέπω τον πόνο, την απελπισία, την απογοήτευση, τη φρίκη του θανάτου μπροστά μου και τις εικόνες αυτές δεν μπορώ να αποβάλλω από το μυαλό μου για μέρες. Τί να πω;

Έχω δύο επιλογές: ή να φανώ και εγώ σκληρή λέγοντας την ωμή πραγματικότητα, όπως οι γιατροί τους και να τους πεθάνω ψυχολογικά πριν πεθάνουν ή να τους κοιτάξω στα μάτια, να πιάσω το χέρι τους και με πολλή αγάπη και να τους πω «Υπάρχει ελπίδα, πίστεψε στο Θεό και στις δυνάμεις αυτοθεραπείας που έχεις μέσα σου, θα κάνουμε αποτοξινώσεις, θα αλλάξεις την φλεγμονώδη διατροφή….και όλα θα πάνε καλά!»

Και τότε βλέπω τη σπίθα της ελπίδας να λάμπει στα μάτια τους και φεύγουν χαρούμενοι, πιστεύοντας ότι θα γίνει το θαύμα.

Εγώ νιώθω ευτυχισμένη που έστω και λίγο και για λίγες μέρες έδιωξα την απόγνωση τους και έδωσα χαρά.

Όμως πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;

Για να σας βοηθήσω έχω γράψει 5 βιβλία για πρόληψη και αυτοθεραπεία, τα τυπογραφικά έσοδα των οποίων πάνε στο ΚΕΘΕΑ κοινότητα Ιθάκης στη Θεσσαλονίκη.

Έχω αφιερώσει εδώ και 15 χρόνια όλα μου τα Σαββατοκύριακα να κάνω ομιλίες δωρεάν σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, για να μεταφέρω την γνώση της Ιπποκρατικής Ιατρικής, σεμινάρια δωρεάν, θεραπευτικά αποτοξινωτικά retreat δωρεάν.

Απογοητεύομαι πάρα πολλές φορές από την ελάχιστη συμμετοχή των ανθρώπων, παρότι οι ομιλίες μου έχουν διοργανωθεί από Δήμους και Συλλόγους.

Όταν τους λέω:

Αλλάξτε τρόπο ζωής

Κόψτε το τσιγάρο που σκοτώνει

Κόψτε τη ζάχαρη που τρέφει τα καρκινικά κύτταρα, Αντικαταστήστε τα φλεγμονώδη επεξεργασμένα τρόφιμα με αντιφλεγμονώδη αλκαλικά

Κάντε άσκηση…..

Η απάντηση τους είναι:

Δεν μπορώ, είναι δύσκολο με τους ρυθμούς της ζωής μου!

Με έχουν δει οι φίλοι μου να ξεσπώ σε κλάματα από την απογοήτευσή μου, όμως μετά λέω:

«Εγώ θα προσπαθώ, γιατί έστω και ένας άνθρωπος να πιστέψει και να σωθεί είναι έργο θεάρεστο»

Και βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που πίστεψαν και σώθηκαν και μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω το έργο μου.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πει τις μαρτυρίες τους και υπάρχουν τα αντίστοιχα βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube με τίτλο «Εγώ θεραπεύτηκα – μπορείς και Εσύ»

Όμως οι περισσότεροι;;;;

Πώς μπορώ να αντέξω να βλέπω τα παιδιά, που καθημερινά δηλητηριάζονται από αυτά που τρώνε και να χτίζουν μία ζωή άρρωστη; Πώς μπορώ να αντέξω όταν ξέρω την αλήθεια, όταν ξέρω ότι με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούν με τη δική τους ευθύνη σε σοβαρές ασθένειες;

Γιατί άλλο είναι να αρρωστήσεις από άγνωστους παράγοντες και άλλο εσύ ο ίδιος να αυτοκαταστρέφεσαι, για να μη χάσεις την καλοπέρασή σου και τις συνήθειές σου.

                                                       ΔΙΑΒΑΣΕ- ΜΑΘΕ-ΑΛΛΑΞΕ-ΜΠΟΡΕΙΣ

                                                                        ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

 

Author Info

Dimitra Tilianaki

No Comments